Divendres 19/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

El resplandor

20:45 – CONCERT

NUBN

Les entrades per aquesta sessió estan exhaurides. Tampoc hi haurà entrades disponibles a taquilla. Gràcies.

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

El resplandor, Stanley Kubrick, Estats Units, 1980

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Jack Torrance es trasllada amb la seva dona i el seu fill a l’impressionant hotel Overlook, a Colorado, per encarregar-se del manteniment de les instal·lacions durant la temporada hivernal, època en què roman tancat i aïllat per la neu. El seu objectiu és trobar pau i calma per escriure una novel·la. No obstant, poc després de la seva arribada, succeeixen estranys i esgarrifosos fenòmens paranormals.

Obra mestra del cinema fantàstic, adaptació de la novela de Stephen King, dirigida per un Stanley Kubrick en estat de gràcia

No recomanada per a menors de 16 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

NUBN (música electrònica brasilera)

NUBN és un duet electrònic brasiler format pel productor i saxofonista Júlio Marks i la cantant Marina Ribeiro. Combinen música brasilera amb ritmes electrònics contemporanis, per oferir una proposta fresca i tropical, influenciada pels millors artistes brasilers com Caetano Veloso, João Donato o Elza Soares.

MÉS SALA MONTJUÏC

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter