Dilluns 22/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

La zona de interés

20:45 – CONCERT

Chino Swingslide and the Sharps

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Pel·lícula precedida pel curt guanyador del premi del públic els Premis VOC 2024, El tren de l’alegria (Jordi Boquet)

La zona de interés
, Jonathan Glazer, Regne Unit, 2023
Versió original en alemany amb subtítols en castellà

El comandant d’Auschwitz Rudolf Höss i la seva esposa Hedwig s’esforcen a construir una vida perfecta per a la seva família en una casa amb jardí, la qual limita amb els camps de concentració.

Una pel·lícula brillant que il·lustra la banalitat del mal, retratant el dia a dia d’una família alemanya. Guanyadora de l’Oscar 2024 a la millor pel·lícula internacional

 No recomanada per a menors de 12 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Chino Swingslide and the Sharps (swing, gipsy jazz)

Prepareu-vos per a un viatge continental d’anada i tornada, connectant el tango argentí d’Astor Piazzola amb el jazz de principis del segle XX. Swing, gypsy jazz, tango, bolero i altres ritmes filtrats per la personalitat i la sonoritat de la guitarra de Chino Swingslide.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter