POLÍTICA DE PRIVACITAT

I.- Introducció:

Lloc web

El lloc web salamontjuic.org és propietat de l’Associació Cultural Modiband.

La present política de privadesa té per objecte proporcionar informació sobre com tracta l’Associació Cultural Modiband les seves dades personals amb compliment amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

II.- Responsable del Tractament:

Qui som?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és l’Associació Cultural Modiband amb número d’identificació fiscal G-62694013, adreça al carrer Camps i Fabrés 3-11, 2n 8ª, 08006 Barcelona, número de telèfon 933 02 35 53 i correu electrònic info@salamontjuic.org (en endavant, Modiband o el Responsable del Tractament).

D’on obtenim les teves dades?

Obtenim les seves dades personals directament de l’usuari a través del nostre lloc web mitjançant els formularis a tal efecte.

En el cas de contractació electrònica de les nostres entrades de les pel·lícules, obtenim les seves dades de confirmació de la compra, així com les seves dades identificatives durant el procés de compra.

III.- Finalitats del Tractament:

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem les seves dades personals amb la finalitat de poder prestar la nostra activitat consistent en el disseny a mida de programacions de cinema i audiovisual amb valor afegit, tant per la seva qualitat i singularitat com per l’adaptació al públic al que ens dirigim. Tanmateix, i en el seu cas, tractem les seves dades personals amb la finalitat de poder atendre la seva petició de contacte; i, poder remetre la nostra Newsletter.

En el cas de contractació electrònica de les nostres entrades de les pel·lícules, tractem les seves dades personals amb la finalitat de poder realitzar la contractació electrònica i gestionar la seva compra.

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan es sol·liciten dades per tramitar les seves peticions, s’informarà del caràcter necessari de les dades que es consideren imprescindibles. Si no es faciliten aquestes dades obligatòries, no serà possible tramitar la sol·licitud efectuada.

Per quant temps tractem les seves dades?

Tractem les seves dades personals el temps necessari per poder atendre la seva sol·licitud, això és, el temps necessari per tramitar la seva petició de contacte; i, amb relació a la remissió de la nostra Newsletter fins que no revoqui el seu consentiment.

En el cas de contractació electrònica de les nostres entrades de les pel·lícules, tractem les seves dades personals el temps necessari per poder atendre la seva compra i, en qualsevol cas, durant els terminis establerts legalment.

IV.- Legitimitat del Tractament:

Quina és la nostra legitimitat per tractar les seves dades personals?

Podem tractar les seves dades personals amb la legitimitat del seu consentiment atorgat mitjançant l’acceptació de la Política de Privadesa.

En el cas de contractació electrònica de les nostres entrades de les pel·lícules, tractem les seves dades personals amb la legitimitat de la contractació electrònica.

V.- Drets:

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment mitjançant una comunicació a l’adreça de correu electrònic info@salamontjuic.org o per correu postal a l’Associació Cultural Modiband amb domicili al carrer Camps i Fabrés 3-11, 2n 8ª, 08006 Barcelona. La seva sol·licitud haurà de ser acompanyada de fotocòpia del seu Document Nacional d’Identitat o passaport o document legal vàlid que l’identifiqui.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament mitjançant una comunicació a l’adreça de correu electrònic info@salamontjuic.org o per correu postal a l’Associació Cultural Modiband amb domicili al carrer Camps i Fabrés 3-11, 2n 8ª, 08006 Barcelona. Barcelona. La seva sol·licitud haurà de ser acompanyada de fotocòpia del seu Document Nacional d’Identitat o passaport o document legal vàlid que l’identifiqui.

Si no està conforme amb el tractament realitzat per Modiband o considera infringits els seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter