TENS DUBTES?

Preguntes freqüents

TICKETS

Obrim portes a les 20.15. El concert comença a les 20:45h i la projecció a les 22h. Podràs accedir al recinte a l’hora que vulguis fins les 22h, però et recomanem venir amb temps per gaudir del concert.

Les entrades de les 4 Nits Grec sortiran a la venda el 18 d’abril a les 15h, i es vendran de forma anticipada en aquest mateix web a TICKETS.

La resta de a programació estarà disponible a la venda a mitjans de maig.

Durant Sala Montjuïc, les entrades es podran comprar a la mateixa taquilla/recinte els dies que hi hagi sessió a partir de les 20:30h, sempre i quan no s’hagin esgotat les entrades anticipades.

Les entrades tenen dos preus depenent de si inclouen tumbona o no. L’entrada sense tumbona val 8’00€ i l’entrada amb tumbona 11’00€. Aquí cal afegir 0’50€ de despeses de gestió del ticketing. Si tens el CARNET JOVE tens 1€ de descompte en qualsevol de les dues modalitats.

No, no quedaran entrades a la taquilla tampoc, ho sentim.

Ho sentim molt però no es faran devolucions ni canvis per cap motiu. Si no podeu fer servir la vostra entrada la podeu regalar a algú altre que la pugui fer servir.

No, no està permesa l’entrada al recinte amb cadires o tumbones de casa. La Zona 1 és per seure damunt l’herba. Et recomanem que portis la teva estora, tovallola o flaçada per seure sobre el terreny més còmodament.

El preu de l’entrada inclou el concert previ a la projecció i la pel·lícula. És una entrada única, no es pot comprar només per al concert o per a la pel·lícula.

La visita al castell de Montjuïc és una activitat complementària que pots comprar en el moment de treure les entrades, per un import extra de 3€. No és possible comprar-les després de forma autònoma.

Sí, paguen entrada a partir dels dos anys. Us recordem que les pel·lícules estan en versión original subtitulada i que la recomanació per edat està indicada a cada sessió. 

Com arribar

Al Fossat de Santa Eulàlia que envolta el Castell de Montjuïc.

Seguint les indicacions de Castell de Montjuïc i aparcant a les zones d’aparcament indicades que hi ha abans d’arribar al castell. Són aparcaments gratuïts situats entre 5 i 10 minuts caminant de la Sala Montjuïc.

Fés click aquí per trobar la millor ruta per arribar.

Per la pujada estan actius els autobusos públics de la Línia 150, amb parada a Plaça Espanya i també a l’avinguda Paral·lel amb el C/Lleida. Més info d’horaris i parades aquí 

Per la baixada hi haurà un servei especial d’autobús un cop acabada la pel·lícula que portarà a Plaça Espanya.

Sí, hi ha una rampa d’accés a l’espai. De totes maneres si ens envies un email a info@salamontjuic.org t’informarem de quina és la millor manera d’arribar i entrar a l’espai.

No, està prohibit. Encara que estiguem a l’aire lliure, millor que les mascotes es quedin a casa.

TEMPS

Si a causa de la pluja se suspèn l’espectacle abans d’obrir o fins les 21:30 es retornarà l’import de l’entrada als assistents. En cas de cancel·lació a partir de les 21:30 no hi haurà devolució de l’entrada, però si dret a bescanviar-la per una altra sessió de Sala Montjuïc 2023 de la qual quedin entrades disponibles.

Les previsions de pluja a l’estiu són molt variables i l’experiència ens diu que cal esperar fins l’últim moment abans de decidir cancel·lar una sessió. Sabem que això comporta uns riscos i que pot ocasionar molèsties als assistents però els espectacles a l’aire lliure tenen aquest component de imprevisibilitat amb el que hem de conviure. El organitzadors comunicaran la cancel·lació d’una sessió a través de les xarxes socials.

A vegades per motius de seguretat s’ha de suspendre el concert però no en canvi la pel·lícula. En aquesta situació no es farà cap devolució parcial ni total de l’entrada.

Menjar

A Sala Montjuïc hi ha servei de bar i de restauració. L’oferta de menjar és ecològica, de proximitat i per llepar-se els dits!! Inclou pizzes, burgers sense proteïna animal, nuggets chicken-free, patates fregides i humus amb nachos.

Sí, com sempre podeu portar el menjar i la beguda de casa. Organitzeu-vos i porteu el pícnic al vostre gust!

A Sala Montjuïc, treballem per convertir-nos en un espai cada cop més sostenible i respectuós amb el planeta. 

Per això, disposem de contenidors per reciclar dins del recinte: 

  • Envasos: per reciclar tots els envasos reciclables que feu servir
  • Vidre: per ampolles o altres recipients de vidre que porteu
  • Resta: per a restes de menjar i residus del vostre pícnic.

 

Gràcies per la vostra participació i compromís amb la sostenibilitat.

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter