TENS DUBTES?

Preguntes freqüents

TICKETS

Obrim portes a les 20.15. El concert comença a les 20:45h i la projecció a les 22h. Podràs accedir al recinte a l’hora que vulguis fins les 22h, però et recomanem venir amb temps per gaudir del concert previ.

Les entrades es venen de forma anticipada en aquest mateix web a l’apartat TICKETS.

Durant les sessions de Sala Montjuïc, les entrades es podran comprar a la mateixa taquilla/recinte els dies que hi hagi sessió a partir de les 20:30h, sempre i quan no s’hagin esgotat les entrades anticipades.

Les entrades tenen dos preus depenent de si inclouen tumbona o no. L’entrada sense gandula val 8’00€ i l’entrada amb gandula 11’00€. Aquí cal afegir 0’50€ de despeses de gestió del ticketing. Si tens el CARNET JOVE tens 1€ de descompte en qualsevol de les dues modalitats.

No, no pots canviar de lloc durant la sessió. Cada zona és única i especial, i per garantir-ho, duràs una polsera de paper corresponent al color de la teva zona:

– ZONA 1: La més propera a la pantalla, sense gandules i de color Taronja.
– ZONA 2: Amb gandula i senyalitzada amb el color Verd.
– ZONA 3:Amb gandula i senyalitzada amb el color Blau.
– ZONA 4: Amb gandula i senyalitzada amb el color Groc.

Hauràs de romandre a la zona que marqui la teva entrada i gaudir de la sessió des del lloc que hagis triat en el moment de la compra!

No, no quedaran entrades a la taquilla tampoc, ho sentim.

Ho sentim molt però no es faran devolucions ni canvis per cap motiu. Si no podeu fer servir la vostra entrada la podeu regalar a algú altre que la pugui fer servir.

No, no està permesa l’entrada al recinte amb cadires o gandules de casa. La Zona 1 és per seure damunt l’herba. Et recomanem que portis la teva estora, tovallola o flaçada per seure sobre el terreny més còmodament.

El preu de l’entrada inclou el concert previ a la projecció i la pel·lícula. És una entrada única, no es pot comprar només per al concert o per a la pel·lícula.

La visita al castell de Montjuïc és una activitat complementària que pots comprar en el moment de treure les entrades, per un import extra de 3€. No és possible comprar-les després de forma autònoma.

Podràs escollir la visita en català o en anglès els dilluns, dimecres i divendres i en castellà només els divendres.

Sí, paguen entrada a partir dels dos anys. Us recordem que les pel·lícules estan en versió original subtitulada i que la recomanació per edat està indicada a cada sessió. 

Com arribar

Al Fossat de Santa Eulàlia que envolta el Castell de Montjuïc.

Seguint les indicacions de Castell de Montjuïc i aparcant a les zones d’aparcament indicades que hi ha abans d’arribar al castell. Són aparcaments gratuïts situats entre 5 i 10 minuts caminant de la Sala Montjuïc.

Fés click aquí per trobar la millor ruta per arribar.

Per la pujada estan actius els autobusos públics de la Línia 150, amb parada a Plaça Espanya i també a l’avinguda Paral·lel amb el C/Lleida. Més info d’horaris i parades aquí 

Per la baixada hi haurà un servei especial limitat d’autobús un cop acabada la pel·lícula que portarà a Plaça Espanya.

Sí, hi ha una rampa d’accés a l’espai i una entrada adaptada. Si ens envies un email a info@salamontjuic.org t’informarem de quina és la millor manera d’arribar i entrar a l’espai.

No, està prohibit. Encara que estiguem a l’aire lliure, millor que les mascotes es quedin a casa.

Patinets elèctrics no plegables:

Si vens amb patinet elèctric no plegable, hauràs de lligar-lo a la barana de l’entrada, passat el control d’accés. Si no portes cadenat, us demanarem que us situeu en un extrem de la zona, recolzeu el patinet a la paret i en sigueu responsables. Els nostres equips d’atenció us donaran sempre les indicacions necessàries.

Bicicletes:

Per a les bicicletes:

  • Bicicletes no plegables: Pots aparcar-les a les zones indicades abans d’accedir al recinte o lligar-les a la barana de l’entrada, passat el control d’accés.
  • Bicicletes plegables: Si la teva bicicleta plegable no es pot lligar a la barana, us demanarem que us situeu en un extrem de la zona, recolzeu la bicicleta a la paret i en sigueu responsables. Els nostres equips d’atenció us proporcionaran sempre les indicacions necessàries.

 

A més, hi ha aparcaments propers al recinte que molts dels nostres visitants ja utilitzen per deixar les seves bicicletes.

Segueix les indicacions del nostre personal per garantir una experiència segura i còmoda per a tothom.

TEMPS

Si a causa de la pluja se suspèn l’espectacle abans d’obrir o fins les 21:30 es retornarà l’import de l’entrada als assistents. En cas de cancel·lació a partir de les 21:30 no hi haurà devolució de l’entrada.

Les previsions de pluja a l’estiu són molt variables i l’experiència ens diu que cal esperar fins l’últim moment abans de decidir cancel·lar una sessió. Sabem que això comporta uns riscos i que pot ocasionar molèsties als assistents però els espectacles a l’aire lliure tenen aquest component de imprevisibilitat amb el que hem de conviure. El organitzadors comunicaran la cancel·lació d’una sessió a través de les xarxes socials.

A vegades per motius de seguretat s’ha de suspendre el concert però no en canvi la pel·lícula. En aquesta situació no es farà cap devolució parcial ni total de l’entrada.

Menjar

A Sala Montjuïc hi ha servei de bar i de restauració. L’oferta de menjar és ecològica, de proximitat i per llepar-se els dits!! Inclou pizzes, burgers sense proteïna animal, nuggets chicken-free, patates fregides i humus amb nachos.

Sí, com sempre podeu portar el menjar i la beguda de casa. Organitzeu-vos i porteu el pícnic al vostre gust!

A Sala Montjuïc, treballem per convertir-nos en un espai cada cop més sostenible i respectuós amb el planeta. 

Per això, disposem de contenidors per reciclar dins del recinte: 

  • Envasos: per reciclar tots els envasos reciclables que feu servir
  • Vidre: per ampolles o altres recipients de vidre que porteu
  • Resta: per a restes de menjar i residus del vostre pícnic.

 

Gràcies per la vostra participació i compromís amb la sostenibilitat.

Diversitat

Sí, hi ha una rampa d’accés a l’espai i una entrada adaptada. Si ens envies un email a info@salamontjuic.org t’informarem de quina és la millor manera d’arribar i entrar a l’espai.

Imatges

A Sala Montjuïc, estem compromeses a crear un entorn acollidor i segur per a tothom. Algunes de les mesures que hem implementat per aconseguir aquest objectiu inclouen:

Guia d’anticipació amb suports visuals: Tenim a la disposició dels assistents una guia visual amb fotografies i pictogrames que descriu el que poden esperar durant l’esdeveniment. Podeu descarregar-la aquí. 

Zona relaxada: Disposem d’una àrea separada com a zona relaxada, on les persones poden retirar-se temporalment de la zona de projecció si necessiten un moment de tranquil·litat. Aquest espai està dissenyat per proporcionar un entorn més tranquil i relaxat per a qui ho necessiti. Trobareu la informació sobre on es troba aquesta zona a la guia visual.  

Aquest any, la Federació Catalana d’Autisme i Sala Montjuïc han treballat juntes per crear un ambient més acollidor i inclusiu per als assistents amb autisme i altres neurodivergències. Estem compromeses a fer que l’oci sigui accessible per a tothom, assegurant que cadascú pugui gaudir de les activitats que més els inspiren i els fan sentir bé.

Si representeu un col·lectiu o formeu part d’alguna entitats del tercer sector  interessades en assistir a Sala Montjuïc, podeu reservar les vostres entrades a través de la plataforma Apropa Cultura, la qual facilita l’accés a la cultura per a persones en situació de vulnerabilitat.

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter