Dimecres 03/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Barbie

20:45 – CONCERT

Mayela y Habana Swing

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Barbie, Greta Gerwig, Estats Units, 2023

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

La Barbie porta una vida ideal a Barbieland, on tot és perfecte amb festes plenes de música i color. Un dia, la Barbie comença a fer-se algunes preguntes, i a tenir pensaments incòmodes que no encaixen amb el món idíl·lic on viu. Què és el que està passant? Per què ara els seus peus són completament plans?

Una comèdia amb ànima, divertida i provocadora, amb uns fantàstics Margot Robbie i Ryan Gosling 

 Apta per a tots els públics

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Mayela y Habana Swing (swing)

Cuba és un dels punts musicals més interessants del planeta i la cantant Mayela té una veu melòdica, potent i versàtil que ens transporta als orígens musicals cubans. Ritmes càlids i ballables, interpretats amb experiència i qualitat.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter