Dilluns 08/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Pobres criaturas

20:45 – CONCERT

Los Boozan Dukes

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Pobres criaturas, Yorgos Lanthimos, Estats Units, 2023

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Bella Baxter és una jove reviscuda pel brillant científic Dr. Godwin Baxter. Sota la protecció de Baxter, Bella està ansiosa per aprendre. Afamada de la mundanitat que li falta, s’escapa amb un advocat sofisticat i pervers, en una aventura vertiginosa a través dels continents.

Una pel·lícula extraordinària, radical i divertida, protagonitzada per la doble guanyadora de l’Oscar, Emma Stone

No recomanada per a menors de 16 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Los Boozan Dukes (Música criolla francesa)

Los Boozan Dukes son una street band especialitzada en la música criolla francesa de Nova Orleans i les illes del Carib, amb aromes als anys trenta i quaranta. Una banda que s’ha passejat pràcticament per tota Europa i els EEUU sense perdre ni el somriure ni el ritme.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter