Dimecres 17/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Vidas pasadas

20:45 – CONCERT

Alosa quartet

Les entrades per aquesta sessió estan exhaurides. Tampoc hi haurà entrades disponibles a taquilla. Gràcies.

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Vidas pasadas, Celine Song, Estats Units, 2023

Versió original en anglès i coreà amb subtítols en castellà

La Nora i en Hae Sung, dos amics de la infància, es van separar quan la família de la Nora, que llavors només tenia 10 anys, va emigrar des de Corea del Sud al Canadà. Molts anys després, quan la Nora està estudiant teatre a Nova York, es retroben online, i decideixen passar junts una setmana que els farà reflexionar sobre l’amor, el destí i les eleccions vitals.

Una pel·lícula plena de delicadesa i sensibilitat sobre els retrobaments i els amors interromputs

No recomanada per a menors de 7 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Alosa quartet (jazz, pop, folk)

Duet format per la cantant Giulietta Vidal i la violoncel·lista Irene Romo, formades a les aules del Taller de Músics. Presenten un repertori molt variat, que va des de temes propis fins a interpretacions personals de temes folklòrics de la música catalana, passant pel jazz, la bossa, boleros, música clàssica i, fins i tot, pop.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter