Dimecres 31/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Billy Elliot

20:45 – CONCERT

Alba Avilés & Victor Paradis quartet

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Billy Elliot, Stephen Daldry, Regne Unit, 2000

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Billy Elliot, un nen d’11 anys, té una vida complexa al comtat de Durham. El seu dia a dia consisteix a tenir cura de la seva àvia, mentre que el seu pare i germà estan en vaga per les condicions dels miners. Un dia, obligat a anar a classes de boxa al gimnàs, descobreix l’existència del ballet i queda completament obsessionat.

Un clàssic modern del cinema anglès, ple de música i ball, que posa en qüestió els rols de gènere

 Apta per a tots els públics

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Alba Avilés & Victor Paradis quartet (jazz, folklore iberoamericà)

El quartet liderat per la cantant madrilenya Alba Avilés i el canadenc Victor Paradís, proposa un viatge sonor per les músiques hispanes i iberoamericanes, i les sonoritats de la música gitana, amb una lectura personal que beu tant de la música alternativa com del jazz i de les músiques tradicionals del món.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter