Dimecres 24/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Orgullo y prejuicio

20:45 – CONCERT

Alba Armengou Group

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Orgullo y prejuicio, Joe Wright, Regne Unit, 2005

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Les cinc germanes Bennet han estat criades per una mare obsessionada per trobar-los marit. Però una d’elles, la Lizzie, desitja una vida amb perspectives més obertes. Quan el senyor Bingley, un solter ric, i el seu cercle de sofisticats amics s’instal·len en una mansió veïna per passar l’estiu, les germanes Bennett s’entusiasmen amb la possibilitat de trobar pretendents, a excepció de la Lizzie.

Una de les adaptacions més delicioses i commovedores de l’obra de Jane Austen. Vestits d’època, balls i molta tensió amorosa

 Apta per a tots els públics

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Alba Armengou Group (swing, jazz)

La cantant i trompetista barcelonina és un dels talents més prometedors de la nova escena del jazz nacional. Armengou destaca per la seva versatilitat de gèneres que abasten des del swing fins al folklore llatinoamericà, passant pel bebop i la música brasilera, submergint l’oient en un viatge sonor a través de la seva música.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter