Dilluns 15/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Charada

20:45 – CONCERT

Laura Milazzo Quartet

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Pel·lícula precedida pel curt guanyador dels Premis VOC 2024, Provocadora (Èlia Lorente)

Charada, Stanley Donen, Estats Units, 1963

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Després de passar unes vacances a una estació d’esquí, la Reggie decideix demanar el divorci al seu marit. Però quan arriba a París descobreix que aquest ha estat assassinat i el seu apartament ha estat buidat. A l’ambaixada americana l’informen que el seu marit, juntament amb altres còmplices, havia robat un milió de dòlars al govern dels Estats Units. Els diners han desaparegut i tots creuen que els té la Reggie.

Una comèdia d’intriga amb pinzellades hitchcockianes, protagonitzada per la fantàstica parella formada per Audrey Hepburn i Cary Grant

Apta per a tots els públics 

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Laura Milazzo Quartet (jazz)

Laura Milazzo ens presenta una selecció de temes que han marcat la història de la música italiana dels anys seixanta i setanta, en clau de jazz. Una proposta original i fresca que forma part del primer disc de la cantant italiana, amb un variat repertori d’artistes com Mina, Gino Paoli i Luigi Tenco.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter