AVíS LEGAL

Titular de la web:

El nostre lloc web salamontjuic.org (en endavant, el lloc web) és propietat de l’Associació Cultural Modiband (en endavant, Modiband) amb Número de Identificació Fiscal G62694013, adreça al carrer Camps i Fabrés 3-11, 2n 8ª, 08006 Barcelona, inscrita en el Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 25889 – J / 1, amb el telèfon 933 02 35 53 i correu electrònic info@salamontjuic.org.

El lloc web és propietat de Modiband. La utilització del lloc web està subjecta a les següents condicions d’ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d’accedir a la web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

1.- Condicions d’ús

1.1 El lloc web conté material preparat per Modiband amb fins únicament informatius. L‘usuari ha de tenir en compte que tal material pogués no reflectir l’estat més recent sobre les qüestions analitzades. Així mateix, aquest material pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.

1.2 L‘accés a aquest material no pretén constituir ni implica cap relació de confiança o professional entre Modiband i l’usuari de la web.

1.3 Els enllaços o links que contenen el lloc web poden conduir l’usuari a altres llocs, pàgines web i / o aplicacions gestionats per tercers, sobre els quals Modiband no exerceix cap tipus de control. Modiband no respon ni del contingut ni de l’estat d’aquests llocs, pàgines web i aplicacions, i l’accés a les mateixes a través del lloc web tampoc implica que Modiband recomani o aprovi el seu contingut.

2.- Limitació de responsabilitat

2.1 Qui utilitza la web ho fa pel seu propi compte i risc. Modiband no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin detectar el contingut de les mateixes o altres als quals es pugui accedir a través d’elles. Modiband tampoc podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en elles es facilita.

2.2 Modiband no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del lloc web. En conseqüència, Modiband no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o a tercers.

3.- Procés de contractació

El nostre lloc web mostra les pel·lícules que es poden adquirir l’entrada des de la pàgina web https://salamontjuic.koobin.com/, titularitat de l’empresa KOOBIN.

Els preus de les entrades de les pel·lícules que apareixen al nostre lloc web porten inclosos els impostos indirectes, concretament l’impost sobre al  valor afegit.

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter