Dilluns 01/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

El Gran Hotel Budapest

20:45 – CONCERT

Els Roig Rumba

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

El Gran Hotel Budapest, Wes Anderson, Estats Units, 2014

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Gustave, un llegendari conserge d’un famós hotel europeu, fa amistat amb Zero Moustafa, un jove empleat al cual converteix en el seu protegit. Tots dos es veuran immersos en el robatori i la recuperació d’una pintura renaixentista de valor incalculable i en la batalla que enfrenta els membres d’una família per una gran fortuna.

Una divertida aventura, 100% Wes Anderson, protagonitzada per un cast estel·lar

No recomanada per a menors de 12 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Els Roig Rumba (rumba)

Los Roig Rumba és un projecte familiar, format pel Juaco Molins i el seu nebot Ignasi. Junts i a duo ens presenten un repertori electritzant. Un popurrí de rumbes d’avui i de sempre, per no deixar de ballar.

MÉS SALA MONTJUÏC

Divendres 19/07

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter