Reprodueix vídeo
Bohemian_Rhapsody-esp
la-previa-bohemian-rapsody

BOHEMIAN RHAPSODY

CONCERT BIG POCKET ORCHESTRA
Dimecres 3/07

Entrades exhaurides! No hi haurà venda d’entrades a taquilla el dia de la projecció.

22:00 - PEL·LÍCULA

Bohemian Rhapsody, Bryan Singer, Regne Unit, 2018

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Al 1975, Bohemian Rhapsody va col·locar a la banda Queen al cim de l’escena musical internacional. A través de les seves icòniques cançons i el seu revolucionari so, Freddy Mercury i la seva banda van desafiar estereotips per esdevenir un dels grups de rock més grans de la història de la música.

Celebració del grup Queen, amb una interpretació magnètica i brillant d’en Rami Malek, per la qual va guanyar el Globus d’Or i l’Oscar a millor actor.

No recomanada per a menors de 12 anys

20:45 - CONCERT

Big Pocket Orchestra (bandes sonores revisitades)

La Big Pocket Orchestra (BPO) és un grup de música instrumental format a Barcelona a finals del 2015. Neix amb la idea d’homenatjar les músiques del món audiovisual, prenent referències del cinema, de sèries de televisió i del cartoon. Treballen sobre cançons de compositors com Nino Rota, Henry Mancini, Lalo Schifrin i John Williams, versionant i fusionant els temes amb nous ritmes i idees musicals i utilitzant samplers amb fragments d’àudio dels films. El resultat sonor d’aquest treball de reinterpretació és un còctel que conté swing, orchestra, big band, rock, pop, latin i folklore.

Ancor Miranda: bateria
Alejandro Mazzoni: bajo
Matías Muñoz: piano
Federico De Gennaro: voz
Adriano Torregiani: saxo, flauta
Ale Ortega: trombón

http://bigpocketorchestra.wixsite.com/bpo-cinema-music

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

COMPRAR ENTRADES ↓

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.