TOUR CASTELL DE MONTJUÏC

Dies: Dilluns, dimecres i divendres del 30 de juny al 4 d’agost. 
Horari: de 19h a 20h
Idiomes: català o anglès
Preu: 3€

Vols descobrir més coses sobre el Castell de Montjuïc i la història de Barcelona? Et ve de gust un tour guiat per aquest magnífic espai mirador de la ciutat abans de veure una bona pel·lícula a la Sala Montjuïc? Doncs aquesta activitat t’ho permetrà: farem una visita singular pel castell per conèixer més la seva història i els seus espais emblemàtics.

Durant més de 350 anys, el Castell de Montjuïc ha tingut un paper decisiu en la història de Barcelona: els seus canons han bombardejat de forma recorrent  la ciutat, s’ha utilitzat com a presó i centre de tortura durant més de tres segles, i aquí va ser va morir afusellat, entre d’altres, el President LLuís Companys el 1940.

El projecte de Sala Montjuic és un dels esforços més exitosos en l’objectiu de recuperar l’ús ciutadà del Castell. 

Reserva la teva visita guiada al Castell de Montjuïc quan compris la teva entrada pagant un plus només de 3€. T’esperem!

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter