Voleu fer el vostre propi homenatge al cinema a la fresca? Doncs penseu una idea original, bonica, romàntica o divertida de mostrar-ho i feu un curt d’1 minut de durada!

El guanyador o guanyadora s’endurà un premi de 1000€!

OBJECTIU
La idea principal és fer-vos despertar la creativitat, l’enginy, el sentit de l’humor i la cooperació en equip, ideant i creant un microcurtmetratge que volem que sigui la vostra personal declaració d’amor al cinema a la fresca.

DURADA
Màxim 1 minut (crèdits inclosos).

TEMÀTICA I REQUISITS
Fes un homenatge al cinema a la fresca. A la teva manera. Només posem un requisit: ha d’aparèixer un FUET en algun moment del curt. 

DATA LÍMIT
La data límit d’entrega és el 12 de juny a les 00h

PREMI
Hi haurà un únic premi dotat amb 1000€ per el microcurt guanyador. 

JURAT 
El jurat està format per l’equip de MODIband Projectes culturals, organitzadors de la Sala Montjuïc, qui seleccionarà els cinc curtmetratges finalistes, entre tots els participants. El públic de Sala Montjuïc escollirà a través de les xarxes socials de Sala Montjuïc el millor curt (el que obtingui més likes) que serà el que es dotarà amb un premi de 1000€ i es projectarà a una de les sessions de l’edició de Sala Montjuïc 2023.

INSCRIPCIÓ
Pots participar individualment o en grup. En el curt hi poden aparèixer menors de 18 anys amb el consentiment matern, patern o del tutor legal. Per participar-hi, has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs aquí.

  1. Mantindreu el vostre dret intel·lectual i serà responsabilitat vostra que el curtmetratge no infringeixi cap dret legal de tercers. És a dir, la organització no es fa responsable de possibles infraccions de drets intel·lectuals. ​

  2. Fins que no s’hagi publicat a les xarxes socials de Sala Montjuïc, no podreu exhibir públicament el vostre curtmetratge, en cap format ni a través de cap mitjà.

  3. Com a autors cediu indefinidament a Sala Montjuïc els drets de reproducció, exhibició pública i distribució del curtmetratge o fragments d’aquest.

  4. L’organització farà una preselecció dels millors curtmetratges que es projectaran a Sala Montjuïc que es publicaran a les nostres xarxes socials per a poder ser votats pels usuaris.

  5. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol curtmetratge que pugui generar una discriminació de gènere, d’origen, ètnia o orientació sexual.​

  6. L’organització podrà resoldre qualsevol qüestió no prevista en les bases i les seves decisions seran inapel·lables.

  7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter