Reprodueix vídeo
Psicosis

PSICOSIS

CONCERT DE GUIDO DI BLASI
«NEW TANGO PROJECT» 
16/07

22:15 - PEL·LÍCULA

Psicosis, Alfred Hitchcock, EUA, 1960

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

La Marion Crane fuig de la policia: ha robat una quantitat ingent de diners al seu cap. Després de conduir durant hores, la pluja i el cansament l’obliguen a aturar-se. Decideix passar la nit al Bates Motel, un allotjament solitari regentat per en Norman Bates. Davant del motel s’alça la misteriosa casa on viuen el Norman i la seva mare, qui els observa des de la finestra…

Obra mestra del cinema de terror, intriga i suspens, considerada una de les millors pel·lícules d’Alfred Hitchcock. Més de cinquanta anys després de la seva estrena, segueix connectant amb les nostres pors més profundes.

No recomanada per a menors de 16 anys

22:00 - CURT

Santa Ana, César Pesquera, Espanya, 2017

20:45 - CONCERT

Guido Di Blasi «New Tango Project» (jazz, swing, blues)

«New Tango Project» és l’aposta del compositor i guitarrista Guido Di Blasi per actualitzar el tango d’una forma fresca i diferent. L’agrupació combina l’elegància i altivesa del tango amb la vitalitat del jazz, incloent fins i tot tocs de rock, creant així una sonoritat moderna i renovadora amb climes múltiples. La proposta musical arrisca amb un repertori original, i aconsegueix demostrar que el tango i el jazz no només són compatibles, sinó que també s’arrodoneixen. 

Guido Di Blasi: guitarra, composició, arranjaments
Darío Polonara: bandoneó
Aleix Oliveras: contrabaix
Ramiro Rosa: bateria

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email