Reprodueix vídeo
Psicosis

PSICOSIS

CONCERT DE GUIDO DI BLASI
«NEW TANGO PROJECT» 
16/07

22:15 - PEL·LÍCULA

Psicosis, Alfred Hitchcock, EUA, 1960

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

La Marion Crane fuig de la policia: ha robat una quantitat ingent de diners al seu cap. Després de conduir durant hores, la pluja i el cansament l’obliguen a aturar-se. Decideix passar la nit al Bates Motel, un allotjament solitari regentat per en Norman Bates. Davant del motel s’alça la misteriosa casa on viuen el Norman i la seva mare, qui els observa des de la finestra…

Obra mestra del cinema de terror, intriga i suspens, considerada una de les millors pel·lícules d’Alfred Hitchcock. Més de cinquanta anys després de la seva estrena, segueix connectant amb les nostres pors més profundes.

No recomanada per a menors de 16 anys

22:00 - CURT

Santa Ana, César Pesquera, Espanya, 2017

20:45 - CONCERT

Guido Di Blasi «New Tango Project» (jazz, swing, blues)

«New Tango Project» és l’aposta del compositor i guitarrista Guido Di Blasi per actualitzar el tango d’una forma fresca i diferent. L’agrupació combina l’elegància i altivesa del tango amb la vitalitat del jazz, incloent fins i tot tocs de rock, creant així una sonoritat moderna i renovadora amb climes múltiples. La proposta musical arrisca amb un repertori original, i aconsegueix demostrar que el tango i el jazz no només són compatibles, sinó que també s’arrodoneixen. 

Guido Di Blasi: guitarra, composició, arranjaments
Darío Polonara: bandoneó
Aleix Oliveras: contrabaix
Ramiro Rosa: bateria

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.