Reprodueix vídeo
Tres anuncios en las afueras

TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS

CONCERT DE BLUROOMESS
04/07

22:15 - PEL·LÍCULA

Tres anuncios en las afueras, Martin McDonagh, Estats Units, 2017

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

La filla de la Mildred Hayes va ser violada i assassinada una nit mentre tornava a casa. Després de mesos sense avanços en la investigació policial, la Mildred decideix fer justícia pel seu compte: contracta unes tanques publicitàries on denuncia la incompetència de la policia del seu poble. Això dispararà l’oposició entre els veïns i les forces policials.

Drama policial amb tocs de comèdia negra protagonitzat per una dona indoblegable amb set de venjança. La interpretació d’aquesta mare subversiva li va valdre a Frances McDormand l’Òscar a la millor actriu. 

No recomanada per a menors de 16 anys

22:00 - CURT

Camino de Santiago, Mario Monzó, Espanya, 2017

20:45 - CONCERT

Blueroomess (folk)

La influència de la música tradicional nord-americana arrela a l’escena catalana de la mà del quintet Blueroomess. El van fundar el guitarrista i compositor Juanma Casado i la vocalista Paola Graziano amb la intenció de crear sonoritats que barregessin la calidesa del folk, el country i el blues amb el caràcter relaxat del Tulsa sound i el dinamisme del jazz. Matisos musicals que oloren als Estats Units originals.

Juanma Casado: guitarra acústica
Paola Graziano: veu
Sergio López: bateria, percussió, veus
Ignacio Sabadell: contrabaix
Aaron Feder: pedal steel, dobro

https://www.facebook.com/Blueroomess/

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.