III JO❤️CINEMA A LA FRESCA
Concurs de microcurts

Ets una persona apassionada pel cinema a l’aire lliure? Inventa una història original, emotiva, romàntica o còmica i crea un microcurt d’1 minut de durada! Els curtmetratges guanyadors rebran els següents premis: 500€ (primer premi), 250€ (segon premi), 100€ (tercer premi)

OBJECTIU
Fomentar la creativitat, l’enginy i el treball en equip mitjançant la creació d’un microcurtmetratge que reflecteixi la teva passió pel cinema a l’aire lliure.

DURADA
Màxim 1 minut (incloent-hi els crèdits).

TEMÀTICA I REQUISITS
Fes-li un homenatge al cinema a l’aire lliure a la teva manera. L’únic requisit: ha d’aparèixer una heroïna o heroi en el format que vulguis en algun moment del curt!

DATA LÍMIT
Envia’ns el teu curtmetratge abans del 28 de juny a les 00h.

PREMI
Els curts guanyadors rebran els següents premis: 500€ (primer premi), 250€ (segon premi), 100€ (tercer premi).

JURAT:
El jurat el compon l’equip de MODIband, organitzadors de Sala Montjuïc. Se seleccionaran cinc finalistes i el públic de Sala Montjuïc triarà el guanyador a través d’un formulari l’enllaç del qual estarà disponible a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials. El curtmetratge guanyador es projectarà a una de les sessions de Sala Montjuïc 2024.

INSCRIPCIÓ
Hi pots participar de forma individual o en equip. Els menors de 18 anys hi poden participar i/o aparèixer amb el consentiment d’un tutor legal. Completa el formulari d’inscripció disponible aquí.

ENVIAMENT
Envia el teu curt mitjançant un servei d’enviament online d’arxius a info@salamontjuic.org, en format .mp4 o .mov.

CONDICIONS LEGALS
Aquí trobareu més detalls sobre les condicions legals del concurs.

1. Respectem el teu dret intel·lectual; és la teva responsabilitat, però, garantir que el curtmetratge no infringeixi cap dret legal de tercers. L’organització no es fa responsable de possibles infraccions de drets intel·lectuals.

2. No es permetrà l’exhibició pública del curtmetratge en cap format ni a través de cap mitjà fins a la seva publicació a les xarxes socials de Sala Montjuïc.

3. En participar com a autor/autors, cediu de forma indefinida a Sala Montjuïc els drets de reproducció, exhibició pública i distribució del curtmetratge o fragments del mateix.

4. L’organització realitzarà una preselecció dels millors curtmetratges per a la seva projecció a Sala Montjuïc i es publicaran a les nostres xarxes socials per animar el públic a votar-los a través d’un formulari.

5. Ens reservem el dret d’excloure curtmetratges que puguin generar discriminació per gènere, origen, ètnia o orientació sexual.

6. L’organització resoldrà qualsevol qüestió no contemplada a les bases i les seves decisions seran finals i inapel·lables.

7. La participació en aquest concurs implica acceptar aquestes bases.

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter