Concurs microcurts Sala Montjuïc

Ja tenim els 5 finalistes del concurs de microcurts “Jo també estimo el cinema a la fresca”.
Les votacions es faran a través del compte d’Instagram @salamontjuic, del 22 al 26 de juny, i es comptabilitzaran el nombre final de LIKES.
A VOTAR!

No matter what

Tenir-ho tot, vivint-ho tot

Viu el cinema a la fresca

Enjoy the cine

Temps era temps

Concurs de microcurts
“Jo també ❤️ el cinema a la fresca”

OBJECTIU
La idea principal és fer-vos despertar la creativitat, l’enginy, el sentit de l’humor i la cooperació en equip, ideant i creant un microcurtmetratge que volem que sigui la vostra personal declaració d’amor al cinema a la fresca.

LA DURACIÓ 
Màxim 1 minut (crèdits inclosos).

LA TEMÀTICA 
La temàtica del curtmetratge és un homenatge al cinema a la fresca. Què us recorda, quines sensacions us provoca, com ho viviu, quines emocions us desperta?

LA INSCRIPCIÓ
Pots participar individualment o en grup. En el curt hi poden aparèixer menors de 18 anys amb el consentiment matern, patern o del tutor legal. Per participar-hi, has d’omplir el formulari d’inscripció que trobaràs aqui.

L’ENVIAMENT
Ens haureu d’enviar el vostre curt a través de Wetransfer a info@salamontjuic.org, en un format .mp4 o .mov. 

LA DATA LÍMIT
La data límit d’entrega és el divendres 17 de juny a les 00h

ELS PREMIS
Els participants opten als següents premis: 

  • Primer premi: 600€ + abonament per dues persones per a tota la vida a Sala Montjuïc
  • Segon premi: 300€ + abonament per a dues persones a l’edició 2022 de Sala Montjuïc
  • Tercer premi: 200€ + abonament per a dues persones a l’edició 2022 de Sala Montjuïc

JURAT: el jurat està format per l’equip de MODIband Projectes culturals qui escollirà els cinc millors curts. El públic de Sala Montjuïc escollirà a través del compte d’Instagram @salamontjuic els 3 millors curts i el rànquing final a través del nombre de likes que rebi cada curt. 

ALTRES CONSIDERACIONS LEGALS

1. Mantindreu el vostre dret intel·lectual i serà responsabilitat vostra que el curtmetratge no infringeixi cap dret legal de tercers. És a dir, la organització no es fa responsable de possibles infraccions de drets intel·lectuals. ​

2. Fins que no s’hagi publicat a les xarxes socials de Sala Montjuïc, no podreu exhibir públicament el vostre curtmetratge, en cap format ni a través de cap mitjà.  

3. Com a autors cediu indefinidament a Sala Montjuïc els drets de reproducció, exhibició pública i distribució del curtmetratge o fragments d’aquest. 

4. L’organització farà una preselecció dels millors curtmetratges que es projectaran a Sala Montjuïc. Tot i així, tots els curtmetratges entregats (que compleixin amb les bases) es publicaran al nostre canal de Youtube.   

5. L’organització es reserva el dret d’excloure qualsevol curtmetratge que pugui generar una discriminació de gènere, d’origen, ètnia o orientació sexual.​

6. L’organització podrà resoldre qualsevol qüestió no prevista en les bases i les seves decisions seran inapel·lables.

7. I per últim… la participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.