SalaMontjuic-panoramica

HORARIS I ACCÉS

Obertura: 20.30 h
Inici concert: 20.45 h
Inici projecció: 22.00 h
LLoc: Castell de Montjuïc (Fossat de Santa Eulàlia)  

Accessible amb cadira de rodes

COM ARRIBAR? 

Amb vehícle propi: S’hi pot accedir amb cotxe, moto o bici, i estacionar a les zones d’aparcament gratuït properes al castell.

Amb autobús: Hi ha un servei gratuït de llançadores des de la plaça d’Espanya, situat entre l’avinguda de Reina Maria Cristina i l’avinguda del Paral·lel (La ubicació de la parada pot variar en funció de l’organització puntual del tràfic a la muntanya de Montjuïc)

 • Horaris de pujada: de les 20.15 h a les 21.30 h.
 • Horaris de baixada: un cop finalitzi la pel·lícula

PREUS

ENTRADES

Entrada general: 6,50 € anticipada (despeses de gestió incloses)  / 6,50€ (a taquilla). 

Per al cine-concert El Cameraman tots els nens entren de forma gratuïta.

Entrada nens/es: gratuït fins als 12 anys.

NOTA IMPORTANT: No cal imprimir l’entrada. Pots ensenyar la teva entrada al mòbil però comprova que se t’obre el document correctament per a què et validin el codi QR a l’entrada.

COMPLEMENTS disponibles on-line:

 • Visita guiada al Castell: 5 € 
 • Eco-Pícnic: 11 € (despeses de gestió incloses)
 • Lloguer gandula: 3,25 € (despeses de gestió incloses)

ABONAMENTS UNIPERSONALS:

 • Abonament 3 sessions: 17 € (despeses de gestió incloses)
 • Abonament 5 sessions: 22 € (despeses de gestió incloses)

NOTA IMPORTANT: L’abonament és unipersonal, és a dir que no es pot compartir entre vàries persones. Amb l’abonament, NO tens l’entrada assegurada. Primer l’has de bescanviar per les entrades concretes de les sessions que triïs a partir d’El meu compte. No et refiïs doncs que hi ha sessions que exhaurim localitats!

Per a obtenir un abonament registra’t aquí

NO S’ACCEPTARAN NI CANVIS NI DEVOLUCIONS

BAR

Els espectadors de Sala Montjuïc us podeu portar el menjar i la beguda de casa si ho desitgeu, però allà hi trobareu també un servei de bar i de restauració. L’oferta de begudes inclou refrescos, aigua, cervesa Damm, sucs de fruita i vi (negre, blanc i rosat de D.O. Catalunya). El menjar que t’oferim al xiringuito de Sala Montjuïc és ecològic, acabat de fer i per a llepar-se els dits!

 • BURGERS amb pa de massa mare: Classic (100% vedella bio), Pulp Fiction (100% vedella bio + formatge i/o bacon), Mac Montjuïc (100% veggie) i Reial (100% veggie amb formatge)
 • PIZZES casolanes: Margherita Cherry, Kimcheese, Parmigiana i especials del dia
 • PATATES FREGIDES supercrunchy amb la teva salsa preferida
 • SAMOSA de verdures i espècies amb salsa thai
 • HUMMUS a la cúrcuma amb totopos

OFERTA ESPECIAL: ECO-PÍCNIC

És l’oferta de pack de menjar que pots comprar anticipadament, que inclou una hamburguesa, unes patates i un refresc o cervesa. El preu total són 11€ (un 25% menys que si el compres al mateix espai).

PROTOCOL PLUJA

En cas de pluja, el procediment és el següent:

 1. Si l’organització decideix suspendre la sessió a causa de la pluja abans d’obrir (20:30 h), s’abonarà l’entrada a tots els que l’hagin comprada de forma anticipada.
 2. En cas de cancel·lació per pluja a partir de les 20.30 h, els espectadors podran assistir de forma gratuïta a qualsevol altra sessió

  (però no es tornarà l’import de la tumbona).

En cas de cancel·lació de la sessió, es donarà avís a través de les xarxes socials de Sala Montjuïc. 

VISITA AL CASTELL

Vols descobrir més coses sobre el Castell de Montjuïc i la història de Barcelona? Et ve de gust una passejada guiada per aquest magnífic espai mirador de la ciutat i quedar-te després a veure una bona pel·lícula a la fresca? Doncs aquesta activitat t’ho permetrà: farem una visita singular pel Castell de Montjuïc per conèixer més la seva història, ens aturarem a mirar la ciutat de Barcelona des dels seus miradors i entrarem després a Sala Montjuïc per poder gaudir d’un concert i una pel·lícula a la fresca.

Visites tots els dies que hi hagi sessió:

 • Inici de l’itinerari: a les 19 h
 • Durada de l’itinerari: 60′
 • Inici de la Sala Montjuïc: 20:30 h

Número màxim de persones per grup: 25
Preu: 11€ (itinerari + entrada a Sala Montjuïc)
Idioma: en castellà
Punt de trobada: porta principal del Castell 

QUI SOM?

Sala Montjuïc és un projecte organitzat per l’Associació Cultural MODIband, una entitat cultural creada al 2003 i especialitzada en cicles de cinema a l’aire lliure i cinema infantil d’autor. Som les organitzadores també d’El Meu Primer Festival (de cinema per a nens i nenes) i les creadores de Rita&Luca Films, un segell de distribució independent de cinema infantil. A més a més, col·laborem de forma estable amb d’altres institucions culturals que ens permeten fer arribar la diversitat cinematogràfica existent a nous públics. Des de MODIband estimem el cinema i creiem en la cultura com a font d’enriquiment personal i col·lectiu, com a altaveu de la diversitat creativa i ideològica que hi ha al món, i com a motor de canvi social. 

Més informació a www.modiband.com

PREMSA

Necessiteu material de Sala Montjuïc? A continuació podeu descarregar el dossier de premsa i algunes imatges. Per més informació podeu contactar amb nosaltres:

Marta Garcia – 93 302 35 53 –  marta@modiband.com

Close Menu