Sala Montjuïc amb Open Arms


Des de Sala Montjuïc volem donar suport a la tasca solidària, humanitària i de sensibilització que fa l’entitat Open Arms, una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és protegir amb la seva presència al mar a aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

Amb l’ajuda de moltes persones que col·laboren amb donatius, es poden augmentar els recursos d’Open Arms que ajudaran a protegir els drets humans al mar i també denunciar-ne les seves vulneracions. Durant el 2018, a més, Open Arms fa un pas més enllà en la seva tasca de protecció i es mou als països d’origen d’aquestes persones per informar dels perills de la ruta cap a Europa de manera irregular, i intentar prevenir que es posin a mans de màfies que vulneraran sistemàticament els seus drets en el seu intent migratori. Open Arms, a més, proposa possibilitats de formació i inserció laboral de la mà del sector privat als països d’origen de molta de la migració irregular.

Fes el teu donatiu en comprar la teva entrada per a Sala Montjuïc i ajuda a Open Arms amb la seva necessària tasca humanitària.

Si vols fer un donatiu periòdic o vols més informació sobre Open Arms pots trobar més informació aquí

En la línia d’aquesta col·laboració Sala Montjuïc projectarà el divendres 17 de juliol el curtmetratge Tharib, de Gerard Vidal Cortés, produit per l’ESCAC Amb la col·laboració d’Open Arms. El curt narra la història d’un jove que es dedica a conduir pasteres carregades d’immigrants des del Marroc fins a les costes espanyoles. Una denúncia necessària a les màfies que trafiquen amb vides humanes a l’altra banda del Mediterrani.