SALA MONTJUÏC 2020 CANCEL·LADA

Comunicat oficial a 15 de juliol de 2020

Lamentem comunicar que, davant l’escalada de nous contagis a la ciutat de Barcelona i als barris de l’Hospitalet fronterers amb Sants-Montjuïc, hem pres la decisió de no tirar endavant amb el nostre esdeveniment.

Fa tres setmanes vam decidir tot just al contrari, que la situació semblava prou calmada i controlada per atrevir-nos a organitzar a contrarellotge la Sala Montjuïc, perquè estimem el nostre projecte i creiem també en els beneficis socials i culturals de fer-lo. A data d’avui però pesa més la prudència que les ganes, pesa més la responsabilitat que la il·lusió que teníem de retrobar-nos d’aquí a 5 dies al Fossat del Castell de Montjuïc i gaudir del nostre cinema a la fresca per 18è estiu consecutiu.

Sala Montjuïc havia estat autoritzada per a celebrar-se amb un aforament de 1200 persones. Anàvem a arrencar amb menys de 1000 justament per prudència pròpia, però inclús aquestes xifres i la pròpia crida a la mobilització que implica arrencar un projecte com el nostre estan entrant cada dia més en contradicció amb les alertes sanitàries que escoltem per part d’experts i polítics del nostre entorn.

Sempre hem defensat que Sala Montjuïc és més que un cinema a la fresca, és un espai de trobada i de relació, un lloc on gaudir de música en viu mentre fas el pícnic i veure una pel·lícula després. Aquest esperit ja l’estàvem rebaixant amb les noves mesures i restriccions però ha arribat un moment que coartar-lo al 100% hauria estat pràcticament impossible amb els riscos derivats que això comporta.

Tant de bo no es compleixin les prediccions i s’aconsegueixi aturar aquesta escalada de contagis per la COVID19, tant de bo sigui així. En tot cas, per part nostra, optem per una retirada a temps. Finalment volem agrair a tots i totes els que ens heu acompanyat i donat suport en aquests moments d’incertesa i desitgem poder-nos retrobar l’estiu vinent i celebrar els 18 anys de Sala Montjuïc com cal.

A totes les persones que ja hagin comprat entrades se’ls farà una devolució automàtica al llarg dels propers dies.

Associació Cultural MODIband