Divendres 21/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Seven

20:45 – CONCERT

Bardagí & Marí Band

Les entrades per aquesta sessió estan exhaurides. Tampoc hi haurà entrades disponibles a taquilla. Gràcies.

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

Seven, David Fincher, Estats Units, 1995

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

El veterà tinent Somerset, del departament d’homicidis, està a punt de jubilar-se i ser reemplaçat per l’ambiciós i impulsiu detectiu David Mills. Tots dos hauran de col·laborar en la resolució d’una sèrie d’assassinats comesos per un psicòpata que pren com a base la relació dels set pecats capitals: gola, mandra, supèrbia, avarícia, enveja, luxúria i ira.

Un dels thrillers policíacs més importants de la història del cinema, amb un guió sorprenent i intel·ligent

No recomanada per a menors de 18 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Bardagí & Marí Band (música brasilera, pop, rock, jazz)

La cantant i pianista Claudia Bardagí i el baterista Joan Carles Marí, amb Publio Delgado a la guitarra i Martin Laportilla al baix elèctric, ens oferiran un repertori dinàmic, alegre i variat on s’entremesclaran temes propis i versions. Un còctel de sabors que ens portarà per la música brasilera, pop, rock i jazz.

MÉS SALA MONTJUÏC

Dilluns 03/07

Her

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter