Divendres 14/07
22:00 – PEL·LÍCULA

ET

20:45 – CONCERT

JJ Groove Quintet

22:00 – PEL·LÍCULA

precedida pel curtmetratge Ara crema
(Núria Gascón, Premis VOC 2023)

E.T., Steven Spielberg, Estats Units, 2022

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Un petit ésser d’un altre planeta es queda abandonat a la Terra quan la seva nau, en emprendre el retorn, se n’oblida d’ell. Està completament sol i té por, però es farà amic d’un nen que l’amaga a casa seva. El petit i els seus germans intentaran trobar la manera d’ajudar a l’extraterrestre a tornar al seu planeta.

Un clàssic del cinema ple de fantasia, tendresa i optimisme 

Apta per a tots els públics

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

JJ Groove Quintet (funk, jazz & soul)

“JJ Groove Quintet” és un grup explosiu de funk, jazz & soul. La veu de la cantant Atenea Carter és profunda i poderosa, perfecta per a un repertori que té l’ànima d’en James Brown i el ritme inconfusible del funk & soul. La banda no només té l’essència dels clàssics, sinó que aporta un aire modern i vital al so més llegendari.

MÉS SALA MONTJUÏC

Dilluns 03/07

Her

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter