Dimecres 05/07
20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

AS BESTAS

20:45 – CONCERT

Anna Colom

Les entrades per aquesta sessió estan exhaurides. Tampoc hi haurà entrades disponibles a taquilla. Gràcies.

20:15 – OBERTURA DE PORTES | 22:00 – PEL·LÍCULA

As bestas, Rodrigo Sorogoyen, Espanya, 2022
Versió original en castellà i francès amb subtítols en castellà

L’Antoine i l’Olga són una parella francesa que es va instal·lar fa temps en un llogaret de l’interior de Galícia. Allà porten una vida tranquil·la, encara que la seva convivència amb els vilatans no és tan idíl·lica com voldrien. Un conflicte amb els seus veïns, farà que la tensió creixi fins a assolir un punt de no retorn.

Un thriller ple d’intriga i tensió, gran guanyadora dels darrers premis Goya

No recomanada per a menors de 12 anys

Reprodueix vídeo
20:45 – CONCERT

Anna Colom (flamenc)

La barcelonina Anna Colom és músic, cantaora, compositora i arranjadora. Llicenciada en cant flamenc a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i formada a la Fundació Cristina Heeren d’Art Flamenc de Sevilla, compta amb un llarg recorregut treballant a teatres i tablaos de Barcelona, ​​Madrid i Andalusia.

MÉS SALA MONTJUÏC

Dilluns 03/07

Her

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.

Newsletter