SalaMontjuic-panoramica

HORARIS I ACCÉS

Obertura: 20.30 h
Inici concert: 20.45 h
Inici projecció: 22.00 h
LLoc: Castell de Montjuïc (Fossat de Santa Eulàlia)  

Accessible amb cadira de rodes

COM ARRIBAR? 

Amb vehícle propi: S’hi pot accedir amb cotxe, moto o bici, i estacionar a les zones d’aparcament gratuït properes al castell.

Amb autobús: Hi ha un servei gratuït de llançadores des de la plaça d’Espanya, situat entre l’avinguda de Reina Maria Cristina i l’avinguda del Paral·lel (La ubicació de la parada pot variar en funció de l’organització puntual del tràfic a la muntanya de Montjuïc)

 • Horaris de pujada: de les 20.15 h a les 21.30 h.
 • Horaris de baixada: un cop finalitzi la pel·lícula

PREUS

ENTRADES

Entrada general: 6,50 €  

Entrada [email protected]: gratuït fins als 12 anys.

NOTA IMPORTANT: No cal imprimir l’entrada. Pots ensenyar la teva entrada al mòbil però comprova que se t’obre el document correctament per a què et validin el codi QR a l’entrada.

COMPLEMENTS disponibles on-line:

 • Visita guiada al Castell: 5 € 
 • Eco-pícnic: 11 € (despeses de gestió incloses)
 • Lloguer gandula: 3,25 € (despeses de gestió incloses)

ABONAMENTS UNIPERSONALS:

 • Abonament 3 sessions: 17 € (despeses de gestió incloses)
 • Abonament 5 sessions: 22 € (despeses de gestió incloses)

NOTA IMPORTANT: L’abonament és unipersonal, és a dir que s’ha de crear un COMPTE DIFERENT per cada abonament comprat. Amb l’abonament, NO tens l’entrada assegurada. Primer l’has de bescanviar per les entrades concretes de les sessions que triïs a partir d’El meu compte. No et refiïs doncs que hi ha sessions que exhaurim localitats!

Per a obtenir un abonament registra’t aquí

NO S’ACCEPTARAN NI CANVIS NI DEVOLUCIONS

BAR

Els espectadors de Sala Montjuïc us podeu portar el menjar i la beguda de casa si ho desitgeu, però allà hi trobareu també un servei de bar i de restauració. L’oferta de begudes inclou refrescos, aigua, cervesa Damm, sucs de fruita i vi (negre, blanc i rosat de D.O. Catalunya). El menjar que t’oferim al xiringuito de Sala Montjuïc és ecològic, acabat de fer i per a llepar-se els dits!

 • BURGERS amb pa de massa mare: Classic (100% vedella bio), Pulp Fiction (100% vedella bio + formatge i/o bacon), Mac Montjuïc (100% veggie) i Reial (100% veggie amb formatge)
 • PIZZES casolanes: Margherita Cherry, Kimcheese, Parmigiana i especials del dia
 • PATATES FREGIDES supercrunchy amb la teva salsa preferida
 • SAMOSA de verdures i espècies amb salsa thai
 • HUMMUS a la cúrcuma amb totopos

OFERTA ESPECIAL: ECO-PÍCNIC

És l’oferta de pack de menjar que pots comprar anticipadament, que inclou una hamburguesa, unes patates i un refresc o cervesa. El preu total són 11€ (un 25% menys que si el compres al mateix espai).

PROTOCOL PLUJA

En cas de pluja, el procediment és el següent:

 1. Si l’organització decideix suspendre la sessió a causa de la pluja abans d’obrir (20:30 h), s’abonarà l’entrada a tots els que l’hagin comprada de forma anticipada.
 2. En cas de cancel·lació per pluja a partir de les 20.30 h, els espectadors podran assistir de forma gratuïta a qualsevol altra sessió

  (però no es tornarà l’import de la tumbona).

En cas de cancel·lació de la sessió, es donarà avís a través de les xarxes socials de Sala Montjuïc. 

VISITA AL CASTELL

Vols descobrir més coses sobre el Castell de Montjuïc i la història de Barcelona? Et ve de gust una passejada guiada per aquest magnífic espai mirador de la ciutat i quedar-te després a veure una bona pel·lícula a la fresca? Doncs aquesta activitat t’ho permetrà: farem una visita singular pel Castell de Montjuïc per conèixer més la seva història, ens aturarem a mirar la ciutat de Barcelona des dels seus miradors i entrarem després a Sala Montjuïc per poder gaudir d’un concert i una pel·lícula a la fresca.

Visites tots els dies que hi hagi sessió:

 • Inici de l’itinerari: a les 19 h
 • Durada de l’itinerari: 60′
 • Inici de la Sala Montjuïc: 20:30 h

Número màxim de persones per grup: 25
Preu: 11€ (itinerari + entrada a Sala Montjuïc)
Idioma: en castellà
Punt de trobada: porta principal del Castell 

QUI SOM?

Sala Montjuïc és un projecte organitzat per l’Associació Cultural MODIband, una entitat cultural creada al 2003 i especialitzada en cicles de cinema a l’aire lliure i cinema infantil d’autor. Som les organitzadores també d’El Meu Primer Festival (de cinema per a nens i nenes) i les creadores de Rita&Luca Films, un segell de distribució independent de cinema infantil. A més a més, col·laborem de forma estable amb d’altres institucions culturals que ens permeten fer arribar la diversitat cinematogràfica existent a nous públics. Des de MODIband estimem el cinema i creiem en la cultura com a font d’enriquiment personal i col·lectiu, com a altaveu de la diversitat creativa i ideològica que hi ha al món, i com a motor de canvi social. 

Més informació a www.modiband.com

PREMSA

Necessiteu material de Sala Montjuïc? 

Dossier de premsa Sala Montjuïc 2019

Imatges genèriques de Sala Montjuïc

Tràiler de la programació de la 17a edició

Spots de la campanya Sala Montjuïc 2019


Campanya homenatge
“Viu el cinema al teu aire”

La campanya d’aquesta dissetena edició ret un especial homenatge a l’assistent més veterana i fidel del cinema a la fresca: la Núria Rius. Ella té 83 anys i des de que va conèixer Sala Montjuïc no s’ha perdut cap edició, convertint-se en un personatge mític i entranyable de les nits d’estiu al castell. Tot i la seva avançada edat, la Núria representa l’esperit lliure de Sala Montjuïc, la passió pel cinema i l’autenticitat d’aquesta proposta. “Viu el cinema al teu aire” és el missatge de campanya de Sala Montjuïc 2019, que té diferents versions de gràfica i spot, on podrem conèixer millor La Núria Rius i les seves diferents facetes.

Imatge gràfica

SPOT OFICIAL
SALA MONTJUÏC 2019

LES PEL·LÍCULES
DE LA NÚRIA

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres:
Marta Garcia – 93 302 35 53 – [email protected]

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.