SalaMontjuic-panoramica

HORARIS I ACCÉS

Obertura: 20.00 h
Inici concert: 20.45 h
Inici projecció: 22.00 h
LLoc: Castell de Montjuïc (Fossat de Santa Eulàlia)  

Accessible amb cadira de rodes

COM ARRIBAR? 

Amb vehícle propi: S’hi pot accedir amb cotxe, moto o bici, i estacionar a les zones d’aparcament gratuït properes al castell.

Amb autobús: enguany i per tal d’evitar el contacte entre els assistents, no hi haurà servei d’autobús privat. Seguiran en funcionament les línies de TMB per a la pujada.

PREUS

ENTRADES

Les entrades són numerades i dobles (per a dues persones d’un mateix nucli de convivència). Es poden adquirir amb o sense tumbona.

Entrada doble normal: 15,00 € (7’50€ per persona + despeses de gestió)

Entrada doble amb dues tumbones: 21,00 € (10’50€ per persona + despeses de gestió)

NOTA IMPORTANT: No cal imprimir l’entrada. Pots ensenyar la teva entrada al mòbil però comprova que se t’obre el document correctament per a què et validin el codi QR a l’entrada.

NO S’ACCEPTARAN NI CANVIS DE LOCALITATS NI DEVOLUCIONS

BAR

Els espectadors de Sala Montjuïc us podeu portar el menjar i la beguda de casa si ho desitgeu, però allà hi trobareu també un servei de bar i de restauració. L’oferta de begudes inclou refrescos, aigua, cervesa Damm, sucs de fruita i vi (negre, blanc i rosat de D.O. Catalunya). El menjar que t’oferim al xiringuito de Sala Montjuïc és ecològic, acabat de fer i per a llepar-se els dits!

PROTOCOL PLUJA

Si a causa de la pluja se suspèn l’espectacle abans d’obrir o fins les 21:30 es retornarà l’import de l’entrada als assistents. En cas de cancel·lació a partir de les 21:30 no hi haurà devolució de l’entrada, però si dret a bescanviar-la per una sessió de Sala Montjuïc 2021. L’organització especial d’aquest any amb localitats pre-assignades no permet reubicar els espectadors en una altra sessió.

QUI SOM?

Sala Montjuïc és un projecte organitzat per l’Associació Cultural MODIband, una entitat cultural creada al 2003 i especialitzada en cicles de cinema a l’aire lliure i cinema infantil d’autor. Som les organitzadores també d’El Meu Primer Festival (de cinema per a nens i nenes) i les creadores de Rita&Luca Films, un segell de distribució independent de cinema infantil. A més a més, col·laborem de forma estable amb d’altres institucions culturals que ens permeten fer arribar la diversitat cinematogràfica existent a nous públics. Des de MODIband estimem el cinema i creiem en la cultura com a font d’enriquiment personal i col·lectiu, com a altaveu de la diversitat creativa i ideològica que hi ha al món, i com a motor de canvi social. 

Més informació a www.modiband.com

PREMSA

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres:
Marta Garcia – 93 302 35 53 – premsa@modiband.com