FAQ

Sala Montjuïc té un protocol de mesures especials per adaptar-se a les exigències de seguretat de cada moment. Consulta-les aquí

Si la sessió se suspèn com a compliment de les mesures sanitàries especials de la Covid19, es retornarà l’import a les persones que ja l’hagin comprada. 

Si a causa de la pluja se suspèn l’espectacle abans d’obrir o fins les 21:30 es retornarà l’import de l’entrada als assistents. En cas de cancel·lació a partir de les 21:30 no hi haurà devolució de l’entrada, però si dret a bescanviar-la per una sessió de Sala Montjuïc 2021. L’organització especial d’aquest any amb localitats pre-assignades no permet reubicar els espectadors en una altra sessió.

Aquest any només es podrà fer la compra anticipada a través del nostre web. No hi haurà taquilla al mateix recinte.

El preu de l’entrada inclou el concert previ a la projecció i la pel·lícula. És una entrada única, no es pot comprar només per al concert o per a la pel·lícula.

Ho sentim però aquest any les entrades són per a dues persones. Pots comprar una doble i assistir sol/a òbviament. Las mesures  preventives per la COVID19 ens han condicionat molt la distribució del públic. Sabem que no serà satisfactori per a tothom.  Disculpeu les molèsties. 

Aquest any serà un Sala Montjuïc diferent, i tothom ho ha de tenir present i actuar amb responsabilitat. La distribució del públic es farà en parcel·les/espais de dues persones, sempre que siguin d’un mateix nucli familiar. Cal evitar grups nombrosos i creuaments múltiples entre persones. Consulta per més informació les Mesures COVID19 especials d’aquest any.

Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Aquest any només es podrà reservar la tumbona amb antel·lació, no es podrà llogar allà mateix. 

No, aquest any només es pot reservar amb antel·lació si agafes parcel·la amb tumbona.

Aquest any no es permetrà l’entrada amb tumbona o cadira de casa. Ho sentim però l’organització especial d’aquesta edició ens obliga a ser més estrictes en la disposició de l’espai i del públic. Els espectadors que vulguin seure amb tumbona l’hauran de reservar prèviament quan comprin l’entrada.

A Sala Montjuïc hi ha servei de bar i de restauració. L’oferta de menjar és ecològica i de proximitat. En breu detallarem l’oferta que hi haurà. Aquest any però cal evitar cues i un excés de circulació dins l’espai, per la qual cosa recomanem a la gent que, en la mesura que pugui, es porti el pícnic de casa seva. 

Aquest any NO hi haurà abonaments, ho sentim.

Aquest any no hi haurà el servei especial de bus-llançadera que hi havia cada any, per tal d’evitar les aglomeracions dins l’espai. Disculpeu les molèsties. Recomanem millor pujar caminant, amb bicicleta, moto o cotxe. Si no és possible, per la pujada es pot agafar la línia d’autobus regular número 150 que surt de Plaça Espanya. Més info aquí

No, està prohibit. Encara que estiguem a l’aire lliure, millor que les mascotes es quedin a casa 🙁

Hi ha zones d’aparcament gratuït a prop del Castell de Montjuïc. Depèn de l’hora que arribis, hauràs de caminar entre 5 i 10 minuts.

Sí, en versió original i amb subtítols en castellà. Per veure en quin idioma original estan les pel·lícules, pots consultar la programació.

Fa una mica més de fred que al centre de la ciutat. Sempre és aconsellable, doncs, portar una manteta o un jersei per estar més confortable i gaudir millor de la pel·lícula.