FAQ

Les entrades només es poden comprar de forma anticipada al nostre web a partir del 23 de maig o a taquilla el mateix dia de la sessió.

Aquest any només tornarem a vendre les entrades a taquilla el dia de la sessió a partir de les 20.30.

El preu de l’entrada inclou el concert previ a la projecció i la pel·lícula. És una entrada única, no es pot comprar només per al concert o per a la pel·lícula.

Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Si a causa de la pluja se suspèn l’espectacle abans d’obrir o fins les 21:30 es retornarà l’import de l’entrada als assistents. En cas de cancel·lació a partir de les 21:30 no hi haurà devolució de l’entrada, però si dret a bescanviar-la per una sessió de Sala Montjuïc 2022. L’organització especial d’aquest any amb localitats pre-assignades no permet reubicar els espectadors en una altra sessió.

Aquest any només es podrà reservar la tumbona amb antelació comprant una entrada amb tumbona.

No, aquest any només es pot reservar amb antelació si agafes entrada amb tumbona.

Aquest any no es permetrà l’entrada amb tumbona o cadira de casa. Ho sentim però l’organització especial d’aquesta edició ens obliga a ser més estrictes en la disposició de l’espai i del públic. Els espectadors que vulguin seure amb tumbona hauran d’adquirir una entrada amb tumbona.

Et recomanem que portis la teva estora, tovallola o flaçada per seure sobre la gespa. Enguany per motius higiènics no hi haurà estores per part de l’organització.

Obrim portes a les 20.30 i podràs accedir al recinte fins les 22h.

Aquest any recomanem l’ús de vehicle propi,  pujar caminant, en bicileta o agafar l’autobús de línia amb temps (línia 150). De cara a la baixada hi haurà un servei especial d’autobús fins la plaça Espanya un cop finalitzi la projecció, ja que a aquella hora ja no funcionen les línies regulars.

A Sala Montjuïc hi ha servei de bar i de restauració. L’oferta de menjar és ecològica i de proximitat. En breu detallarem l’oferta que hi haurà. 

Sí, com sempre podeu portar el menjar de casa, o comprar-lo al servei de bar de Sala Montjuïc.

Aquest any NO hi haurà abonaments, ho sentim.

No, està prohibit. Encara que estiguem a l’aire lliure, millor que les mascotes es quedin a casa 🙁

Hi ha zones d’aparcament gratuït a prop del Castell de Montjuïc. Depèn de l’hora que arribis, hauràs de caminar entre 5 i 10 minuts.

Sí, en versió original i amb subtítols en castellà. Per veure en quin idioma original estan les pel·lícules, pots consultar la programació.

Aquest any no està permès fumar dins el recinte.