FAQ

Si l’organització decideix suspendre la sessió a causa de la pluja abans d’obrir (20:30 h), s’abonarà l’entrada a tots els que l’hagin comprada de forma anticipada. En cas de cancel·lació per pluja a partir de les 20.30 h, els espectadors podran bescanviar la seva entrada per assistir de forma gratuïta a qualsevol altra sessió. En cas de cancel·lació de la sessió, es donarà avís a través de les xarxes socials de Sala Montjuïc.

Aquest any sí! Es podrà reservar / llogar gandula amb antelació a l’hora de comprar
l’entrada anticipada. La disponibilitat de gandules és però limitada (700 unitats) per garantir una bona convivència entre la gent que seu a terra i la que va amb gandula.

Sí, sempre i quan no s’hagin esgotat les reserves anticipades de tumbones. La xifra total de tumbones és limitada (700 unitats) per tal de garantir una bona convivència entre la gent que s’asseu al terra i la que seu amb tumbona.

Sí, i tant! De totes maneres, millor que siguin cadires baixetes. Així no tapem gaire als espectadors que tenim darrere nostre. També podeu portar una tovallola o una flassada per seure damunt la gespa directament! L’organització es reserva el dret de reubicar els espectadors que portin cadires massa altes que tapin la vista del públic que hi ha darrera seu.

A Sala Montjuïc i ha servei de bar i de restauració. L’oferta de menjar és ecològica i de proximitat (hamburgueses de carn i vegetals, pizzes casolanes, patates braves, humus, etc. Per a més informació aquí

El preu de l’entrada inclou el concert previ a la projecció i la pel·lícula. És una entrada única, no es pot comprar només per al concert o per a la pel·lícula.

Sempre que no s’hagin exhaurit les entrades anticipades, hi haurà un servei de taquilla al mateix recinte. Si pots arribar d’hora, normalment en trobaràs. Si has d’arribar just de temps, et recomanem que compris l’entrada anticipada. En el cas d’exhaurir totes les entrades de forma anticipada s’anunciarà a la web i a les xarxes socials.

Si te la descarregues al mòbil és suficient.

Sí, hi ha abonaments unipersonals per als més fans i que repetiu vàries sessions! Són de 3 o 5 sessions. 

Per a obtenir un abonament registra’t aquí

No, has de bescanviar primer l’abonament per les entrades concretes de les sessions que vulguis assistir. No et refiïs doncs que hi ha sessions que exhaurim localitats!

Hi ha servei gratuït d’autobusos, que pugen directament a Sala Montjuïc i surten des de la plaça d’Espanya, situat entre l’avinguda de Reina Maria Cristina i l’avinguda del Paral·lel (La ubicació de la parada pot variar en funció de l’organització puntual del tràfic a la muntanya de Montjuïc). Els horaris de pujada són de les 20.15 h a les 21.30 h. A la baixada, l’horari dependrà del final de la projecció.

No, està prohibit. Encara que estiguem a l’aire lliure, millor que les mascotes es quedin a casa 🙁

Hi ha zones d’aparcament gratuït a prop del Castell de Montjuïc. Depèn de l’hora que arribis, hauràs de caminar entre 5 i 10 minuts.

Sí, en versió original i amb subtítols en castellà. Per veure en quin idioma original estan les pel·lícules, pots consultar la programació.

Fa una mica més de fred que al centre de la ciutat. Sempre és aconsellable, doncs, portar una manteta o un jersei per estar més confortable i gaudir millor de la pel·lícula.

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.