FAQ

Les entrades es venen de forma anticipada en aquest mateix web a TIQUETS, o a la mateixa taquilla sempre i quan no s’hagin esgotat les entrades anticipades.

Sí, els dies que hi hagi sessió a partir de les 20:30h, sempre i quan no s’hagin esgotat les entrades anticipades.

El preu de l’entrada inclou el concert previ a la projecció i la pel·lícula. És una entrada única, no es pot comprar només per al concert o per a la pel·lícula.

Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Si a causa de la pluja se suspèn l’espectacle abans d’obrir o fins les 21:30 es retornarà l’import de l’entrada als assistents. En cas de cancel·lació a partir de les 21:30 no hi haurà devolució de l’entrada, però si dret a bescanviar-la per una altra sessió de Sala Montjuïc 2022 de la qual quedin entrades disponibles.

Si vols seure en una tumbona hauràs de comprar una entrada amb tumbona (Zones 2,3 o 4)

No, aquest any només es pot reservar amb antelació si agafes entrada amb tumbona.

No es permetrà l’entrada amb tumbona o cadira de casa. Els espectadors que vulguin seure amb tumbona hauran d’adquirir una entrada amb tumbona.

Et recomanem que portis la teva estora, tovallola o flaçada per seure sobre la gespa. 

Obrim portes a les 20.30 i podràs accedir al recinte fins les 22h.

Aquest any recomanem l’ús de vehicle propi,  pujar caminant, en bicileta o agafar l’autobús de línia amb temps (línia 150). De cara a la baixada hi haurà un servei especial d’autobús fins la plaça Espanya un cop finalitzi la projecció, ja que a aquella hora ja no funcionen les línies regulars.

A Sala Montjuïc hi ha servei de bar i de restauració. L’oferta de menjar és ecològica i de proximitat. En breu detallarem l’oferta que hi haurà. 

Sí, com sempre podeu portar el menjar de casa, o comprar-lo al servei de bar de Sala Montjuïc.

Aquest any NO hi haurà abonaments, ho sentim.

No, està prohibit. Encara que estiguem a l’aire lliure, millor que les mascotes es quedin a casa 🙁

Hi ha zones d’aparcament gratuït a prop del Castell de Montjuïc. Depèn de l’hora que arribis, hauràs de caminar entre 5 i 10 minuts.

Sí, en versió original i amb subtítols en castellà. Per veure en quin idioma original estan les pel·lícules, pots consultar la programació.

Aquest any no està permès fumar dins el recinte.