Ben&Jerry’s col·labora amb Refugees Welcome

Des de Ben&Jerry’s ja fa anys que col·laborem amb Sala Montjuïc, però aquest any hem demanat a l’organització Refugees Welcome que ens hi acompanyi.

Ho hem fet perquè des de Ben&Jerry’s volem defensar els drets de les persones refugiades i demandants de protecció internacional i perquè creiem que no es poden posar fronteres a la justícia. Per això defensem la millora dels canals de cooperació internacional i assumim la responsabilitat col·lectiva per fer front a l’acollida de les persones que ho necessiten. A més a més, creiem que cal millorar el sistema nacional de protecció internacional per assegurar una acollida digna, de qualitat i eficaç. I finalment, volem treballar per construir societats igualitàries, obertes i acollidores, que rebutgin el racisme i abracin la cultura de benvinguda.

Per assolir-ho, hem demanat a Refugees Welcome que ens acompanyin al cicle de cinema de Sala Montjuïc. Ens trobaràs els dies 28 de juny, 3, 10, 24 i 26 de juliol i el 2 d’agost, repartint gelats i amb moltes sorpreses més.

T’animes a unir-te a la cultura de benvinguda de Refugees Welcome? Acosta’t a la nostra parada i atreveix-te a barrejar-te, fondre les barreres i construir col·lectivament societats més obertes i acollidores.

Vine a la nostra food truck i descobreix com pots col·laborar amb Refugees Welcome tot menjant un gelat deliciós!

https://www.ben-jerrys.es/refugiados
https://refugees-welcome.es/

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.