Ben&Jerry’s col·labora amb Refugees Welcome

Des de Ben&Jerry’s ja fa anys que col·laborem amb Sala Montjuïc, però aquest any hem demanat a l’organització Refugees Welcome que ens hi acompanyi.

Ho hem fet perquè des de Ben&Jerry’s volem defensar els drets de les persones refugiades i demandants de protecció internacional i perquè creiem que no es poden posar fronteres a la justícia. Per això defensem la millora dels canals de cooperació internacional i assumim la responsabilitat col·lectiva per fer front a l’acollida de les persones que ho necessiten. A més a més, creiem que cal millorar el sistema nacional de protecció internacional per assegurar una acollida digna, de qualitat i eficaç. I finalment, volem treballar per construir societats igualitàries, obertes i acollidores, que rebutgin el racisme i abracin la cultura de benvinguda.

Per assolir-ho, hem demanat a Refugees Welcome que ens acompanyin al cicle de cinema de Sala Montjuïc. Ens trobaràs els dies 28 de juny, 3, 10, 24 i 26 de juliol i el 2 d’agost, repartint gelats i amb moltes sorpreses més.

T’animes a unir-te a la cultura de benvinguda de Refugees Welcome? Acosta’t a la nostra parada i atreveix-te a barrejar-te, fondre les barreres i construir col·lectivament societats més obertes i acollidores.

Vine a la nostra food truck i descobreix com pots col·laborar amb Refugees Welcome tot menjant un gelat deliciós!

https://www.ben-jerrys.es/refugiados
https://refugees-welcome.es/