Reprodueix vídeo
greenbook
el-perque-greenbook

GREEN BOOK

CONCERT WOM’S COLLECTIVE
Dimecres 10/07

Entrades exhaurides. No hi haurà entrades a taquilla el dia de la projecció.

22:00 - PEL·LÍCULA

Green Book, Peter Farrelly, EUA, 2018

Tony Lip és un violent i malparlat italoamericà del Bronx que és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Don Shirley. Tots dos emprendran una gira de concerts on hauran de fer front al racisme i als prejudicis de la societat nord-americana dels anys 60.

Millor pel·lícula en l’última edició dels Oscars i dels Globus d’Or, una road movie carregada d’humor, empatia i respecte, amb una gran química entre els seus actors.

No recomanada per a menors de 7 anys

20:45 - CONCERT

WOM’s Collective
(pop, jazz)

WOM’s Collective és una banda femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores. Amb una proposta entre el jazz i el pop dels 90, creen un teixit sonor fruit de la suma de les seves veus, entrellaçades als diferents instruments que interpreten.

Components:
Clara Luna: teclat i veu
Laia Fortià: bateria i veu
Anaïs Vila: guitarra i veu
Gessamí Boada: teclat i veu
Magalí Datzira: baix i veu

http://www.blackmusicproductions.com/ca/artista/wom-s-collective

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

COMPRAR ENTRADES ↓

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.