Reprodueix vídeo
ha-nacido-una-estrella
el-perque-hanavidounaestrella

HA NACIDO UNA ESTRELLA

CONCERT THE FLAT PACK
Dimecres 24/07

Entrades exhaurides! No hi haurà venda d’entrades a taquilla el dia de la projecció.

22:00 - PEL·LÍCULA

Ha nacido una estrella, Bradley Cooper, EUA, 2018

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

En Jackson Maine és una estrella de música country, la carrera del qual es troba en declivi per problemes amb l’alcohol. Un dia coneix a l’Ally, una jove artista que somia triomfar en el món de l’espectacle. En Jackson trobarà en ella la motivació per tirar endavant i l’ajudarà a impulsar la seva carrera per a aconseguir l’èxit.

Lady Gaga i Bradley Cooper debuten amb molt bona nota com a actriu i director, en aquesta història d’amor musical tan emotiva com sincera.

No recomanada per a menors de 12 anys

20:45 - CONCERT

The flat pack (blues, rockabilly)

The flat pack és una banda que recupera els sons de l’antic art del “fingerpickin”, la guitarra americana i els gèneres on apareix (blues, rockabilly, bluegrass, swing, western, country etc.) amb una visió renovada i basada en l’energia, l’espontaneitat, l’arranjament i l’artesania musical. Un show ple de moments, matissos i dinàmiques! S’ha de veure per saber de que estem parlant!

Components:

Alberto Noel Calvillo “Tolo”: guitarra i veu
Joan Vigo: contrabaix
Jake Klamburg: batería

https://www.facebook.com/The-Flat-Pack-1441155212792287/

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

COMPRAR ENTRADES ↓

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.