Reprodueix vídeo
caras-y-lugares
Caras-y-lugares-cat

CARAS Y LUGARES

CONCERT EGOSEX
Dilluns 22/07

22:00 - PEL·LÍCULA

Caras y lugares, Agnès Varda i Jean René, França, 2017

Versió original en francès amb subtítols en castellà

L’Agnès va triar el cinema. El JR, la fotografia. Junts s’uneixen en un viatge extraordinari i sorprenent pels pobles de França basat en l’atzar i la creativitat. En una furgoneta màgica que imprimeix fotografies de gran format, tots dos experimenten el contacte amb la gent i forgen una amistat basada en les seves diferències i el seu sentit de l’humor.

Homenatge a l’Agnès Varda, cineasta emblemàtica de la Nouvelle Vague que ens ha deixat aquest any. Veterania i joventut en un recorregut humà i inoblidable.

Apta per a tots els públics

22:00 - CURTMETRATGE

Patchwork, María Manero, Espanya, 2018

20:45 - CONCERT

Egosex (trance jungle blues)

Des del dance electrònic al blues o el soul més emotiu, Egosex mostren el costat més primitiu de l’ésser. La banda, que lidera un moviment musical, artístic, estètic i de reclam identitari, és una iniciativa trencadora en constant estat d’exploració.

Components:

Wekaforé Jibril: veu
Hugo Bonet: guitarra
Lluís Campos: percussió

https://egosex.net/

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

COMPRAR ENTRADES ↓

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.