TIQUETS

ENTRADES
Entrada general: 6,50 € anticipada (despeses de gestió incloses) / 6,50€ (a taquilla)
Entrada nens/es: gratuït fins als 12 anys.

NO S’ACCEPTARAN NI CANVIS NI DEVOLUCIONS PER MOTIUS PERSONALS

EN CAS DE SUSPENSIÓ PER MOTIUS TÈCNICS, ELS ASSISTENTS PODRAN TORNAR A UNA SESSIÓ POSTERIOR SEMPRE I QUAN NO S’HAGIN ESGOTAT LES ENTRADES.

NOTA IMPORTANT: No cal imprimir l’entrada. Pots ensenyar la teva entrada al mòbil però comprova que se t’obre el document correctament per a què et validin el codi QR a l’entrada.

COMPLEMENTS disponibles on-line:

  • Visita guiada al Castell: 5 € 
  • Eco-Pícnic: 11 € 
  • Lloguer gandula: 3 € 

ABONAMENTS UNIPERSONALS:

  • Abonament 3 sessions: 17 € 
  • Abonament 5 sessions: 22 € 

NOTA IMPORTANT: L’abonament és unipersonal, és a dir que no es pot compartir entre vàries persones. Amb l’abonament, NO tens l’entrada assegurada. Primer l’has de bescanviar per les entrades concretes de les sessions que triïs a partir d’El meu compte. No et refiïs doncs que hi ha sessions que exhaurim localitats!

NO S’ACCEPTARAN NI CANVIS NI DEVOLUCIONS PER MOTIUS PERSONALS

QUÈ PASSA SI PLOU?

En cas de pluja, el procediment és el següent:

  1. Si l’organització decideix suspendre la sessió a causa de la pluja abans d’obrir (20:30 h), s’abonarà l’entrada a tots els que l’hagin comprada de forma anticipada.
  2. En cas de cancel·lació per pluja a partir de les 20.30 h, els espectadors podran assistir de forma gratuïta a qualsevol altra sessió (però no es tornarà l’import de la tumbona) 

En cas de cancel·lació de la sessió, es donarà avís a través de les xarxes socials de Sala Montjuïc.

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.