Reprodueix vídeo
West Side Story

WEST SIDE STORY

CONCERT BIG POCKET ORCHESTRA
06/07

nit-grec-2

22:00 - PEL·LÍCULA

West Side Story, Robert Wise, EUA, 1961

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Al barri del West Side de Nova York coexisteixen dues bandes rivals: els sharks i els jets. Les tensions entre els dos bàndols creixen quan la Maria i el Tony, que haurien de sentir un odi natural per pertànyer a bandes enemistades, s’enamoren a primera vista en un ball.

West Side Story recupera la història de Romeu i Julieta i la situa al Nova York dels anys 50. Un musical clàssic i imprescindible de la història del cinema.  

No recomanada per a menors de 16 anys 

20:45 - CONCERT

Big Pocket Orchestra (bandes sonores revisitades)

La Big Pocket Orchestra (BPO) és un grup de música instrumental format a Barcelona a finals del 2015. Neix amb la idea d’homenatjar les músiques del món audiovisual, prenent referències del cinema, de sèries de televisió i del cartoon. Treballen sobre cançons de compositors com Nino Rota, Henry Mancini, Lalo Schifrin i John Williams, versionant i fusionant els temes amb nous ritmes i idees musicals i utilitzant samplers amb fragments d’àudio dels films. El resultat sonor d’aquest treball de reinterpretació és un còctel que conté swing, orchestra, big band, rock, pop, latin i folklore. 

Sergio López: bateria, percussió

Alejandro Mazzoni: baix, samplers

Matías Muñoz: piano, teclats, acordió, melòdica

Melissa Bertossi: saxo tenor, clarinet, flauta
Adriano Torregiani: saxo tenor, clarinet, flauta

Ale Ortega: trombó, acordió, guitarra

http://bigpocketorchestra.wixsite.com/bpo-cinema-music

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.