Reprodueix vídeo
La tumba de las luciernagas

LA TUMBA DE LAS LUCIÉRNAGAS

CONCERT DE BANDES SONORES DE L’ESTUDI GHIBLI A CÀRREC DE LA BANDA MUNICIPAL DE BARCELONA
25/07

nits-grec

22:00 - PEL·LÍCULA

La tumba de las luciérnagas, Isao Takahata, Japó, 1988

Versió original en japonès amb subtítols en castellà

Els moments més tràgics de la guerra no es viuen a les trinxeres. Durant la Segona Guerra Mundial, l’exèrcit americà bombardeja la ciutat de Kobe, on viuen en Seita i la Setsuko. Els dos germans intentaran sobreviure a les dificultats de quedar-se sols i sense un sostre càlid on refugiar-se. 

Obra mestra de l’animació que retrata amb delicadesa les víctimes més innocents d’una guerra. La pel·lícula més profunda i dura de l’estudi Ghibli, projectada a mode d’homenatge al seu director Isao Takahata.

No recomanada per a menors de 13 anys

20:45 - CONCERT

Banda Municipal de Barcelona

L’emoció que ens transmeten les pel·lícules de Ghibli probablement no seria la mateixa sense la banda sonora màgica que les acompanya. És per això que a la nit homenatge a Ghibli no hi podia faltar un viatge per les melodies més reconegudes de l’estudi japonès, compostes pel mestre Joe Hisaishi. La Banda Municipal de Barcelona ens farà volar amb els arranjaments per a vent d’obres com El viatge de Chihiro, Nausicaä de la vall del vent, El meu veí Totoro o El vent s’aixeca, l’últim film que ens ha deixat Miyazaki. Bandes sonores de clàssics de l’animació oriental que, també a Occident, han marcat tota una generació.

La Banda Municipal de Barcelona està formada per seixanta músics, la majoria d’ells d’instruments de vent: clarinets, saxòfons, flautes, oboès, fagots, instruments de cobla, trompes, trompetes, fiscorns, trombons, bombardins i tubes, però també percussió, contrabaixos i piano. Una orquestra de luxe per a un concert únic i molt especial!

banda municipal_4

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email