Reprodueix vídeo
El viajante

EL VIAJANTE

CONCERT DE GANI MIRZO QUARTET
30/07

nits-grec

22:00 - PEL·LÍCULA

El viajante, Asghar Farhadi, Iran, 2016

Versió original en persa (i alguns diàlegs en anglès) amb subtítols en castellà

L’Emad i la Rana són un matrimoni que es veu obligat a deixar el seu pis de Teheran de forma sobtada per culpa d’unes obres que podrien esfondrar-lo. Un cop instal·lats a la casa nova, un home irromp i agredeix la Rana. Aquest incident afecta l’estabilitat del matrimoni i l’Emad s’obsessionarà en donar caça al culpable.

Guanyadora de l’Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa, El viajante és el relat d’una masculinitat en crisi que explora la part més complexa de l’ànima humana.

No recomanada per a menors de 12 anys

Pel·lícula recomanada i presentada per:

20:45 - CONCERT

Gani Mirzo Quartet

En la nit dedicada a l’Orient Mitjà no hi podia faltar la sonoritat de Gani Mirzo, músic kurdistà nascut a Síria que es va instal·lar a Barcelona el 1994 per tal d’investigar els sons flamencs. Després d’anys d’experimentació, Mirzo ha aconseguit la fusió musical perfecta entre orient i occident, de la mà del laúd i la guitarra flamenca. Una ocasió immillorable per gaudir dels matisos ancestrals que donen color a l’escena musical barcelonina.

Gani Mirzo: Laúd i Buzub
Neila Benbey: veu
Juan José Barreda: guitarra
Salva Sanchez: caixó flamenc

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.