Reprodueix vídeo
El hilo invisible

EL HILO INVISIBLE

CONCERT DE MR. SHINGLES
27/07

22:00 - PEL·LÍCULA

El hilo invisible, Paul Thomas Anderson, EUA, 2017

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Reynolds Woodcock no és un modista qualsevol: es tracta del dissenyador més cotitzat del Londres dels anys 50. Ell i la seva germana vesteixen a tota dona elegant que s’ho pugui permetre. Un dia en Reynolds coneix l’Alma, qui es converteix en la seva musa i amant. Ella descobrirà que sota l’aparença ampul·losa d’ell s’amaga un home trencat. 

Thriller d’estil gòtic que planteja una història d’amor enterbolida, narrada amb gran destresa formal. L’oscaritzat Daniel Day-Lewis interpreta de forma magistral el geni maníac protagonista.

No recomanada per a menors de 16 anys

Pel·lícula recomanada i presentada per:

20:45 - CONCERT

Mr. Shingles (blues)

Si us agrada prendre el cafè sol i ben fort entendreu què és el blues de Mr. Shingles: un so suau, fosc i amarg, com una injecció d’energia directa a la vena. Aquesta banda versiona clàssics a partir de ritmes lents i profunds, que tornen als orígens del blues, amb la veu profundament trencada de Brian O’Mahony com a protagonista. 

Brian O’Mahony: veu, guitarra, harmònica
Dara Luskin: baix, veu
Xavi Tomàs: bateria, veu
Stephane Jaïs: teclat, veu
Pedro Vera: saxo

www.mrshingles.com

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.