Reprodueix vídeo
Dunkerque

DUNKERQUE

CONCERT CRAZY RED BALLS
9/07

22:15 - PEL·LÍCULA

Dunkerque, Christopher Nolan, Regne Unit, 2017

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

Durant la Segona Guerra Mundial, 400.000 soldats queden acorralats per l’exèrcit nazi a les platges de Dunkerque. Durant una setmana esperen el rescat dels bucs britànics, conscients de l’imminent atac que prepara l’enemic. La resistència aliada aguanta desesperadament en terra, mar i aire, mentre la por i les bombes els redueixen. 

Amb poques paraules i una banda sonora opressiva, Christopher Nolan relata un episodi bèl·lic cruent, fent una aposta visual i narrativa molt poderosa. 

No recomanada per a menors de 12 anys

22:00 - CURT

Fugit, Marta Bayarri, Espanya, 2016

20:45 - CONCERT

Crazy Red Balls (swing)

Preparats per ballar? Els Crazy Red Balls són una banda de swing de Barcelona, formada per sis nois molt internacionals, amb un intens repertori de cançons de jazz dels 30-40. Són capaços de crear de forma orgànica un ambient fresc, divertit i molt “hot”. L’energia dels Crazy Red Balls seria digna d’una festa del Gran Gatsby. 

Vladirmir Uspenskii – guitarra, banjo i veu
Ilya Matveev – saxo tenor i veu
Julio Marks – saxo baríton
Sergio Mesa – contrabaix
Quico Cuco – washboard

https://www.facebook.com/groups/crazyredballs/

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.