Reprodueix vídeo
Call me by your name

CALL ME BY YOUR NAME

CONCERT DE LOS CAROSONES
11/07

ENTRADES EXHAURIDES PER LA SESSIÓ D’AVUI. NO HI HAURÀ MÉS ENTRADES DISPONIBLES A TAQUILLA TAMPOC. DISCULPEU LES MOLÈSTIES

22:00 - PEL·LÍCULA

Call me by your name, Luca Guadagnino, Itàlia, 2017

Versió original en anglès (i pocs diàlegs en francès i italià) amb subtítols en castellà

L’Elio passa cada estiu a la casa de camp dels seus pares al nord d’Itàlia, on gaudeix del sol, la lectura, la calma i els amics. L’estiu dels seus 17 anys arriba l’Oliver, un resplendent estudiant de postdoctorat que serà l’ajudant del seu pare. Al començament la seva relació és freda i distant, però sota el sol calent de la Riviera italiana comença a sorgir sense remei el magnetisme del primer amor.

Luca Guadagnino ens ofereix un relat intimista de l’amor d’estiu, intens i a la vegada fugaç. Call me by your name va guanyar l’Òscar al millor guió adaptat i ha enamorat a festivals com Toronto, Sundance o la Berlinale.

No recomanada per a menors de 12 anys 

Pel·lícula recomanada i presentada per:

20:45 - CONCERT

Los Carosones (swing i mambo italià)

Han quedat enrere els anys d’èxtasi de la dolce vita, una època en què la major aspiració humana era gaudir la vida. Però no és massa tard per contagiar-se d’aquest esperit: Los Carosones porten a l’actualitat les cançons que van fer immortal a Renato Carosone, compositor dels temes del film de Fellini (La Dolce Vita), que s’inspira en aquest moment de frenesí italià. Amb aquest tribut, Los Carosones ens proposen un espectacle explosiu i energitzant, d’inconfusible sabor mediterrani.

https://www.facebook.com/carosones/

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email