Reprodueix vídeo
Cold_War
perque-coldwar

COLD WAR

CONCERT SCARAMOUCHE QUARTET
Dilluns 1/07

22:15 - PEL·LÍCULA

Cold War, Pawel Pawlikowski, Polònia, 2018

Versió original en polonès amb subtítols en castellà

Polònia, anys 50. En Wiktor, pianista i membre d’un grup folklòric creat per les autoritats comunistes després de la II Guerra Mundial, coneix a la Zula, una jove cantant amb la qual viurà un intens romanç entre Orient i Occident, el jazz i el rock ‘n’roll.

Premiada en múltiples festivals, Cold War és una honesta, commovedora i apassionant història d’amor impossible, rodada amb molta bellesa i sensibilitat.

No recomanada per a menors de 12 anys

22:00 - CURTMETRATGE

Ama, Julia de Paz, Espanya, 2018

20:45 - CONCERT

Scaramouche Quartet (jazz manouche)

Inspirats per la música de Django Reinhardt, Scaramouche interpreten el jazz manouche d’una manera variada i personal, però sempre amb l’alegria característica d’aquest gènere. El seu repertori va des del swing més clàssic fins al funky o la bossa.

Components:

Elisenda Julià: vocalista
Jon Unanua: contrabaix
Diego Mena: guitarra
Jacob Marce: guitarra

https://www.facebook.com/Scaramouchequartet/

Comparteix:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

COMPRAR ENTRADES ↓

Close Menu

SI DESITGES REBRE INFORMACIÓ DE LES NOSTRES ACTIVITATS, INSCRIU-TE AL NEWSLETTER DE SALA MONTJUïC

El Responsable del tractament de les seves dades personals és Modiband Projectes Culturals, S.L. amb la finalitat de poder remetre la nostra Newsletter. Pot retirar el seu consentiment, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament. Li informen del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Pot consultar la informació addicional a la Política de Privadesa.